Ryhmänäyttely 5/6 ja 7/8,

myös pennut

Imatra 08.06.2019

MAJOITUS

imatran kylpyla

Imatran Kylpylä Spa Resort on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja yksi Suomen parhaista kylpylöistä loman viettoon. Meillä vietät rentouttavan kylpyläloman tai energisen aktiiviloman makusi mukaan ympäri vuoden. Saimaan upea luonto, korkeatasoiset palvelut, ravintolat, kylpylähoidot sekä Ukonniemen monipuoliset aktiviteetit tarjoavat tekemistä lomalla kaiken ikäisille. Meillä kylpylä Taikametsän vapaa käyttö sisältyy aina kylpylälomasi tai majoituksesi hintaan.

KOIRANÄYTTELYYN OSALLISTUVAT

Tarjoamme koiranäyttelyyn osallistuville majoitusta ajalle 7.-8.6.2019 seuraavasti:

Promenadihuone

Perhehuone, jossa enemmän tilaa ja myös erillinen makuualkovi perheen pienemmille. Huoneessa lisäksi lasitettu parveke, kylpytakit ja tossut aikuisille, miniBar, vedenkeitin, taulu-tv, hiustenkuivaaja ja ilmainen langaton internet. Lemmikkihuoneita rajoitetusti.

Sporthuone 3-6 henkilölle

Perusvarusteltuja huoneita, joissa on 1-2 seinäsänkyä lisävuoteina. Kaikkiin huoneisiin on mahdollisuus ottaa lemmikki mukaan.

Kaikkiin edellä mainittuihin hintoihin sisältyy kuntosalin ja kylpylä Taikametsän vapaa käyttö sekä monipuolinen buffet-aamiainen. Kylpylä on avoinna klo 8-22 välisenä aikana. Huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 16 mennessä ja huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Standardihuone

Kahden hengen huoneita, joissa osassa lisävuodemahdollisuus. Huoneissa on hyvä hotellivarustus, mm. suihku, wc, kylpytakit aikuisille, taulu-tv, hiustenkuivaaja, Minibar, ja ilmainen langaton internet. Ei lemmikkihuoneita.

Lemmikkiveloitus

VARAUKSET

Varaustiedustelut ja varaukset Imatran Kylpylän myyntipalvelusta puh. 0300 870 502 tai sähköpostilla myynti@imatrankylpyla.fi Mainitse varausta tehdessäsi "Imatran koiranäyttely". Tervetuloa Saimaan rannalle Ukonniemen upean luonnon keskelle.

hau hau alppimaja imatran kylpyla